St. Lluís reivindica que la capella del barri es va fer gràcies als veïns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran de la negativa d’obrir la capella aquest proper Divendres Sant per la processó del barri de St Lluís, el president i membres de la confraria de PLF es van reunir fa uns dies amb el bisbat de Girona. Entre els reunits hi havia la presidenta de l’Associació de Veïns, Margarita Fernández.

En aquesta trobada, segons fonts de la confraria, el bisbat hauria recordat que la capella de St. Lluís pertany a l’església i que fins i tot l’havien pagat des del bisbat.

Aquesta afirmació va motivar una assemblea extraordinària de veïns aquest passat cap de setmana, ja que la realitat, segons la presidenta de l’Associació de veïns, és que la capella del carrer St Joan, es va fer amb l’esforç i els diners dels primers pobladors del barri de St Lluís, que hi van invertir temps i diners.

La 40a de veïns que van assistir a l’assemblea es van mostrar molt molestos per les suposades afirmacions del Bisbat de Girona.

A la trobada també es va denunciar el mal estat i deixadesa en la que es troba la capella. Fernández explica que la persona que feia la neteja, s’ha fet gran i que ara amb l’enuig dels veïns serà difícil trobar col·laboració pel seu manteniment.

En les intervencions posteriors alguns veïns van lamentar el tracte del bisbat a la capella i la negativa de permetre l’obertura de la parròquia el dia de la processó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics