URGENT

Colau diu que Bermán “s’ha retratat sol”

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre l’alcaldessa de BCN, Ada Colau, va respondre a les declaracions del regidor del PP de PLF, Óscar Bermán, en les que assegurava que en una societat sana i seriosa Colau estaria netejant terres i no d’alcaldessa.

Colau creu que Bermán es retrata ell sol amb afirmacions masclistes com aquesta i  celebra el rebuig generat a les paraules de Bermán.

Dilluns al matí les declaracions de Bermán van córrer com la pólvora per internet i va rebre centenars de clatellades i de missatges, majoritàriament criticant el missatge classista i masclista de les declaracions.

Aquest allau de crítiques també li han arribat del seu partit. A nivell comarcal, provincial i català. Xavier Garcia Albiol li va etzibar ahir que es dediques a parlar de temes de PLF, com ara l’asfaltatge dels carrers, i que deixi de jugar a ser diputat nacional.

A Madrid tampoc han passat per alt les declaracions de Bermán.

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha qualificat de  “menyspreable i masclista” l’actitud del representant dels populars al nostre Ajuntament. Cospedal ha recalcat que las paraules de Bermán poden suposar la seva expulsió del partit.pp tweet

Ara com ara, i a petició del PP de BCN, s’obrirà un expedient a Bermán per les seves declaracions contra Colau, a qui també va qualificar de gandula i de caricatura de Carmen de Mairena.

En declaracions a RP, el mateix Bermán lamentava l’acarnissament contra ell, ja que no volia ofendre l’alcaldessa de BCN només criticar els seus atacs a la religió i a l’exèrcit. Sobre l’atac de la resta dels populars cap a ell, Bermán va comparar-se amb Jesucrist i no descarta deixar el PP.

Lluny d’arronsar-se, Bermán serà avui en un especial del programa de TV La Ratonera, d’Alerta Digital, on explicarà el seu linxament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics