Colau diu que Bermán “s’ha retratat sol”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre l’alcaldessa de BCN, Ada Colau, va respondre a les declaracions del regidor del PP de PLF, Óscar Bermán, en les que assegurava que en una societat sana i seriosa Colau estaria netejant terres i no d’alcaldessa.

Colau creu que Bermán es retrata ell sol amb afirmacions masclistes com aquesta i  celebra el rebuig generat a les paraules de Bermán.

Dilluns al matí les declaracions de Bermán van córrer com la pólvora per internet i va rebre centenars de clatellades i de missatges, majoritàriament criticant el missatge classista i masclista de les declaracions.

Aquest allau de crítiques també li han arribat del seu partit. A nivell comarcal, provincial i català. Xavier Garcia Albiol li va etzibar ahir que es dediques a parlar de temes de PLF, com ara l’asfaltatge dels carrers, i que deixi de jugar a ser diputat nacional.

A Madrid tampoc han passat per alt les declaracions de Bermán.

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha qualificat de  “menyspreable i masclista” l’actitud del representant dels populars al nostre Ajuntament. Cospedal ha recalcat que las paraules de Bermán poden suposar la seva expulsió del partit.pp tweet

Ara com ara, i a petició del PP de BCN, s’obrirà un expedient a Bermán per les seves declaracions contra Colau, a qui també va qualificar de gandula i de caricatura de Carmen de Mairena.

En declaracions a RP, el mateix Bermán lamentava l’acarnissament contra ell, ja que no volia ofendre l’alcaldessa de BCN només criticar els seus atacs a la religió i a l’exèrcit. Sobre l’atac de la resta dels populars cap a ell, Bermán va comparar-se amb Jesucrist i no descarta deixar el PP.

Lluny d’arronsar-se, Bermán serà avui en un especial del programa de TV La Ratonera, d’Alerta Digital, on explicarà el seu linxament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics