Bermán ofès amb les crítiques del PP i amb Albiol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El dirigent popular de PLF no entén la volada de les seves declaracions sobre l’alcaldessa de BCN, Ada Colau.

Al cap de setmana, el regidor del PP a PLF, Óscar Bermán, assegurava que en una societat seriosa i normal Colau estaria “netejant terres” i no d’alcaldessa.

L’allau de crítiques per aquest comentari, qualificat de masclista i classista, va fer reaccionar també al PP a tots nivells; comarcal, provincial, català i espanyol. Els principals espases del partit van condemnar les declaracions de Bermán, que ahir es va defensar en un programa especial del canal ultraconservador Alerta Digital.

Durant més de 2 hores, Bermán va explicar com ha viscut el que considera un linxament de l’esquerra que s’hauria  agafat a un “adjectiu” per crucificar-lo amb la col.laboració del seu propi partit.

Assegura estar decebut i dolgut amb el partit i, sobretot, amb el coordinador català, Xavier Garcia Albiol, que fa uns dies assegurava no conèixer a Bermán.

El dirigent palafollenc, explica que ha patit atacs i agressions per defensar el partit i no entén com, ara, amb les seves declaracions “patriòtiques i coherents”, el PP se li tiri a sobre i creu que han aprofitat l’ocasió per poder fer-lo fora.

Bermán defensa la seva actuació i critica el seu partit, que ja li ha obert un expedient. Bermán recorda que ell no ha robat ni ha matat ningú, només creu haver defensat els valors fonamentals d’una família.

En el programa d’ahir al vespre, es va carregar contra els alts càrrecs del PP, tant Albiol, com d’Alberto Villagrasa, president provincial dels populars que és qui ha iniciat el procés d’expedient disciplinari.

A banda dels comentaris sobre Colau, Bermán també ha defensat el franquisme, la prohibició de mesquites, o la derogació de la llei de violència de gènere, a l’entendre que la majoria de les denúncies són falses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics