La Volta Ciclista a Catalunya passa de nou per Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns comença la 96a edició de la Volta. Ho farà, com els últims anys, a Calella que acollirà l’inici i el final de la primera etapa d’aquesta prova.

L’etapa començarà a la riera de Capaspre a les 12.40 i resseguirà la carretera NII fins a Tordera. Serà, doncs, cap a la 1 menys 10 quan els primers corredors passaran ja pel tram de la Nacional que passa per PLF.volta etapa

L’etapa continua per la NII fins a Tordera, quan es desvia cap a Fogars, Hostalric, Sils, Sta Coloma, Anglès, Viladrau, passa pel Montseny, per tornar a entrar al Maresme per Arenys de Munt, per buscar de nou la ciutat de Calella. En total 175 km i unes 4 hores i mitja de competició.

El pas dels ciclistes pel nostre municipi obligarà a tallar i restringir el pas de vehicles per la Nacional, cosa que afectarà a les entrades principals a St Genís, Vallplana, Mas Carbó i Mas Reixach. Tots els desplaçaments des d’aquestes zones de PLF s’hauran de fer per camins rurals o per altres sortides. Per exemple, els veïns de Ciutat Jardí podran accedir i sortir de la seva urbanització per Santa Susanna, tot i que la NII  també estarà afectada en aquest municipi.

En principi es calcula que els corredors trigaran una hora a passar pel nostre terme municipal i que a quarts de 3 ja es podrà restablir la circulació habitual per la N-II.

De tota manera es recomana està pendents de les indicacions dels cossos de seguretat.

La Volta del 2016 té 7 etapes que acabaran el diumenge dia 27 a la muntanya de Montjuïc de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics