URGENT

La Volta Ciclista a Catalunya passa de nou per Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns comença la 96a edició de la Volta. Ho farà, com els últims anys, a Calella que acollirà l’inici i el final de la primera etapa d’aquesta prova.

L’etapa començarà a la riera de Capaspre a les 12.40 i resseguirà la carretera NII fins a Tordera. Serà, doncs, cap a la 1 menys 10 quan els primers corredors passaran ja pel tram de la Nacional que passa per PLF.volta etapa

L’etapa continua per la NII fins a Tordera, quan es desvia cap a Fogars, Hostalric, Sils, Sta Coloma, Anglès, Viladrau, passa pel Montseny, per tornar a entrar al Maresme per Arenys de Munt, per buscar de nou la ciutat de Calella. En total 175 km i unes 4 hores i mitja de competició.

El pas dels ciclistes pel nostre municipi obligarà a tallar i restringir el pas de vehicles per la Nacional, cosa que afectarà a les entrades principals a St Genís, Vallplana, Mas Carbó i Mas Reixach. Tots els desplaçaments des d’aquestes zones de PLF s’hauran de fer per camins rurals o per altres sortides. Per exemple, els veïns de Ciutat Jardí podran accedir i sortir de la seva urbanització per Santa Susanna, tot i que la NII  també estarà afectada en aquest municipi.

En principi es calcula que els corredors trigaran una hora a passar pel nostre terme municipal i que a quarts de 3 ja es podrà restablir la circulació habitual per la N-II.

De tota manera es recomana està pendents de les indicacions dels cossos de seguretat.

La Volta del 2016 té 7 etapes que acabaran el diumenge dia 27 a la muntanya de Montjuïc de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics