Ràdio Palafolls ofereix diumenge el partit de l’amateur contra el Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queden 10 jornades pel final de la lliga i l’equip de PLF és actualment el líder de la classificació, empatat a punts amb el Llagostera.

Una posició de mèrit si atenem que és el primer any que l’equip, entrenat per Pai Matas, milita a la 2a catalana.

El somni de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe només depèn de l’amateur, que encara té alguns partits crucials per mantenir-se com a líders. El primer repte és aquest diumenge quan el PLF jugarà contra el Tordera, que és 5è amb 37 punts, 15 menys que l’amateur local.

El partit, a banda de la rivalitat pròpia dels derbis entre equips de poblacions veïnes, també suma ingredients que el fan molt atractiu. I és que a Tordera encara cou la derrota a la primera volta, quan el PLF va remuntar un partit que tenia en contra. A tot plegat cal sumar-hi que alguns jugadors i l’entrenador del PLF venen precisament del Tordera i alguns encara tenen comptes pendents amb l’equip veí. El Tordera, necessita els tres punts per allunyat els núvols negres de les últimes setmanes, amb canvi d’entrenador inclòs, i per intentar frenar les aspiracions del Palafolls.

Davant la importància de l’encontre, Ràdio Palafolls i Ràdio Tordera  s’ajunten de nou per oferir el partit en una transmissió conjunta que començarà poc abans de les 4 de la tarda i que narrarà el partit des del camp municipal d’esports de Tordera.

La narració serà conjunta entre Joan Grimal, responsable de les transmissions de Ràdio Tordera i Eloi Elargé, presentador del programa En Joc de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics