Operacions antidroga a Pineda i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Blanes dos homes, de 63 i 26 anys, i una dona de 40 anys, membres d’una mateixa família, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La investigació va començar fa un any quan la policia va trobar un home inconscient per una sobredosis a el lavabo d’una benzinera de Blanes.

Després de buscar l’origen de la droga, es va saber que hi havia un grup de persones que distribuïa substàncies estupefaents pels voltants del mercat municipal d’aquesta localitat de la Selva.

El 9 de març a la una del migdia una patrulla de paisà va localitzar un home que semblava vendre droga des del cotxe en aquesta zona. Una altra patrulla va aturar el vehicle i va

identificar el conductor, un home de 63 anys i veí de Blanes que va acabar detingut. Durant l’escorcoll, van localitzar vuit embolcalls de plàstic amb heroïna dins d’un mitjó, més de 370 euros, cinc telèfons mòbils i un ganivet de grans dimensions.

Arran de la seva detenció, els Mossos d’Esquadra van descobrir que hi havia dues persones més implicades que venien droga a Lloret. Els agents les van localitzar i detenir. Es tracta del fill i la dona del primer detingut de 26 i 40 anys respectivament. El jutge va ordenar l’ingrés a presó pels dos homes, que tenien antecedents, i la llibertat amb càrrecs per la dona.

Paral.lelament els mossos han desmantellat una plantació de marihuana amagada a l’interior d’un hotel abandonat al barri del Poblenou de Pineda. El cultiu ocupava almenys dos pisos de l’immoble, que feia més d’una dècada que està en desús a primera línia de mar.

L’operació va començar al matí i s’hi va trobar cap a unes 2500 plantes de marihuana amb tota la logística necessària per cultivar-les. Arran de l’operació s’han detingut almenys tres persones de nacionalitat espanyola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics