Arranjaran l’aparcament de la zona comercial de Pau Casals i farà un nou pont cap a l’IES

Aparcament de la zona comercial de Pau Casals
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Abans d’acabar el curs hauria d’estar enllestida una nova passera per sobre de la riera de la Burgada per tal de facilitar l’accés a l’Institut de secundària des d’una altre part del poble. En concret el pont es posarà al carrer de la Font del Ferro, facilitant així l’accés als estudiants que viuen al cas més antic de PLF.

La intervenció, bàsicament, consistirà en fer un vial de vianants, amb un pont que salvarà el desnivell provocat per la riera de la Burgada. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí explica que fins ara els estudiants havien de travessar la riera, i quan aquesta anava plena, havien de fer una gran volta.

L’institut ja té un altre accés de vianants per l’Av de Pau Casals i un per a vehicles. Molts dels estudiants de l’Institut hi accedeixen a peu, pel que es vol facilitar vies de comunicació amb el centre per, precisament, potenciar l’accés peatonal a l’IES.

Paral·lelament, l’alcalde espera poder posar ordre en els propers mesos, a l’estacionament de sorra de la zona comercial de l’Av Pau Casals. Assegura que el projecte d’arranjament d’aquest espai ja està enllestit i que hi ha una subvenció de 70 mil€ per fer aquests treballs. Es preveu  enjardinar l’estacionament, així com asfaltar-lo la zona dels cotxes i condicionar el vial que en el seu dia es va fer per ajudar a la circulació durant les obres del carrer de Baix.

Aquest vial, només de pujada, donarà més viabilitat a la zona. Fins ara tot l’espai d’estacionament i els seus accessos són de sorra, pel que amb les pluges quedava en molt mal estat i enfangat, cosa que provocava grans forats  i les queixes de veïns i usuaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics