URGENT

Diumenge es celebra el 7è canicross de Palafolls

Compartiu aquesta història

La protectora d’animals del nostre municipi ja té a punt una nova edició del canicross, una cursa on els corredors hi participen amb els seus gossos.

El 7è canicross serà diumenge a les 9.00h del matí a la Plaça d’Ax. Els participants, però, hauran de ser al punt de sortida, a 2/4 de 8 per recollir el dorsal tant de l’animal com del corredor i comprovar que tots els gossos tinguin el xip.

Ahir es va acabar el termini per inscriure’s a través d’internet, amb un centenar de corredors apuntats, però el mateix diumenge es podrà formalitzar la participació, a un preu de 12€, 2€ més que el preu anticipat.

El recorregut de la prova, que és pràcticament el mateix que el del canicross de fa mig any, és d’uns vuit quilòmetres i bàsicament pla. A més, és pràcticament tot de sorra, ja que això disminueix riscos que els gossos pateixin ferides que els hi podrien produir la duresa i la rugositat de l’asfalt. Marga Baldrich és membre de la Protectora de Palafolls.

Tot i ser oberta a tothom, cal complir uns requisits per poder apuntar-se a la cursa: els gossos han de tenir la targeta sanitària, han de dur arnés, i el corredor a de ser major de 12 anys o, en cas que no ho sigui, haurà d’anar acompanyat d’un adult que firmarà i es farà responsable de la inscripció.

A més a més, òbviament, no es permetrà l’abús o el maltractament a la mascota, i caldrà que els corredors no estirin de l’animal i que aquest vagi amb arnés.

Els diners aconseguits amb la cursa permet a l’entitat continuar amb la seva activitat al nostre municipi. La protectora de PLF s’encarrega de recollir, cuidar i buscar famílies adoptives pels animals abandonats a la nostra vila.

El primer canicross de PLF es va organitzar ara fa 3 anys, i en cada edició s’ha anat augmentant el nombre de participants. Un cop acabi la prova hi haurà refrigeri pels corredors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics