Diumenge es celebra el 7è canicross de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La protectora d’animals del nostre municipi ja té a punt una nova edició del canicross, una cursa on els corredors hi participen amb els seus gossos.

El 7è canicross serà diumenge a les 9.00h del matí a la Plaça d’Ax. Els participants, però, hauran de ser al punt de sortida, a 2/4 de 8 per recollir el dorsal tant de l’animal com del corredor i comprovar que tots els gossos tinguin el xip.

Ahir es va acabar el termini per inscriure’s a través d’internet, amb un centenar de corredors apuntats, però el mateix diumenge es podrà formalitzar la participació, a un preu de 12€, 2€ més que el preu anticipat.

El recorregut de la prova, que és pràcticament el mateix que el del canicross de fa mig any, és d’uns vuit quilòmetres i bàsicament pla. A més, és pràcticament tot de sorra, ja que això disminueix riscos que els gossos pateixin ferides que els hi podrien produir la duresa i la rugositat de l’asfalt. Marga Baldrich és membre de la Protectora de Palafolls.

Tot i ser oberta a tothom, cal complir uns requisits per poder apuntar-se a la cursa: els gossos han de tenir la targeta sanitària, han de dur arnés, i el corredor a de ser major de 12 anys o, en cas que no ho sigui, haurà d’anar acompanyat d’un adult que firmarà i es farà responsable de la inscripció.

A més a més, òbviament, no es permetrà l’abús o el maltractament a la mascota, i caldrà que els corredors no estirin de l’animal i que aquest vagi amb arnés.

Els diners aconseguits amb la cursa permet a l’entitat continuar amb la seva activitat al nostre municipi. La protectora de PLF s’encarrega de recollir, cuidar i buscar famílies adoptives pels animals abandonats a la nostra vila.

El primer canicross de PLF es va organitzar ara fa 3 anys, i en cada edició s’ha anat augmentant el nombre de participants. Un cop acabi la prova hi haurà refrigeri pels corredors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics