URGENT

Debat sobre la prolongació de l’autopista fins a Lloret

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes ha organitzat pel proper dijous a les 8 del vespre un debat monogràfic sobre el projecte de prolongació de la C-32 des del seu actual acabament i fins a Lloret de Mar.Cartell Debat al Teatre 7 Abril 2016

El debat ha de permetre contraposar posicions entorn a aquest controvertit projecte, 10 dies abans que Blanes celebri la consulta popular per conèixer l’opinió de la ciutadania entorn a aquest perllongament.

El debat, que es farà al teatre, tindrà 4 ponents que han tingut responsabilitats en polítiques de territori com és el cas dels exconsellers de Medi Ambient, l’ecosocialista  Salvador Milà i el convergent Pere Macias, que també fou conseller de Politica Territorial i obres públiques. També hi serà l’exsecretari català de mobilitat Manel Nadal i , l’únic ponent que no és polític, Rafel Sardà, científic del Consejo Nacional de Investigaciones Científicas, i investigador la Unitat de Sistemes Socio-ecològics costers del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Per moderar el debat es comptarà amb la participació de la periodista gironina Nuri Forns.

El debat és part del procés de la consulta i ha de permetre donar eines de reflexió a la ciutadania que està cridada a participar a la consulta del proper dia 17 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics