Reposen la pantalla vegetal del camí de Can Baltasar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana els serveis de jardineria de Palafolls han treballat per substituir la pantalla vegetal que separava la carretera de Blanes i el polígon de Can Baltasar dels veïns que viuen a la zona del CAP de Salut.

Aquesta pantalla serveix per evitar el soroll, però sobretot l’impacte visual de la carretera d’accés a la Costa Brava i del Polígon industrial  de la benzinera de PLF.

A principis de l’estiu passat, uns petards van provocar un petit incendi que va destruir uns 200m lineals d’aquesta pantalla vegetal i alguns desperfectes als cotxes estacinats al carrer del camí de Can Baltasar.

El consistori ha esperat a la primavera per substituir les plantes cremades. Ho ha fet amb uns exemplars molt més joves i, per tant, més baixets, pel que caldrà esperar a que creixin per tal de tornar a tenir la pantalla vegetal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics