Bermán denuncia que la Policia Local va agredir al seu pare després de ser desallotjat del ple

La Polcia desallotja al pare de Bermán
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A l’iniciar-se el ple del passat divendres una 40a de persones amb pals de fregar, davantals i cubells van manifestar-se contra el regidor del PP a PLF, Óscar Bermán. Van recriminar-li que assegurés que en una societat sana, Ada Colau estaria netejant terres i no d’alcaldessa. Mentre llegien el manifest, i en demanaven la dimissió, el pare del regidor, que era a la sala al costat d’altres membres de la família, va defensar l’actuació de Bermán de forma vehement, assegurant que l’atac era contra Colau i no a la resta de dones. Davant la crispació i la confrontació del moment, l’alcalde va acabar ordenant el desallotjament del pare del regidor, mentre aquest l’acusava de dictador.

La Polcia desallotja al pare de Bermán
La Policia desallotja al pare de Bermán

Un agent de la Policia Local va acompanyar l’home, de 76 anys, fins l’exterior de la sala de plens. Seria baixant per l’escala de l’Ajuntament que, segons explica el regidor popular, l’agent hauria sacsejat al seu pare, provocant-li, un esquinç al coll, hematomes per tot el cos i el braç sagnant.

El regidor assegura a RP que denunciarà l’actuació del policia, de l’alcalde i del regidor de governació i explica que va haver de portar el seu pare a l’hospital.

Bermán creu que aquest linxament públic ha estat orquestrat per l’alcalde i per EUiA  i ha demanat la dimissió d’Agustí, ja que creu que va avançar la intervenció dels manifestants  per provocar la tensió al ple i intentar provocar-lo.

Diu el regidor que des del principi es van sentir insults cap a ell, pel que el seu pare, va acabar saltant a defensar-lo.

Bermán creu que la policia no hauria d’haver permès l’entrada dels pals de fregar a l’entendre que podien ser perillosos i que l’única missió dels manifestants era la d’intimidar i insultar al popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics