L’alcalde dubta de l’agressió al pare de Bermán

La Polcia desallotja al pare de Bermán
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Valentí Agustí no s’acaba de creure la versió que ha donat el regidor del PP de PLF, Óscar Bermán sobre la polèmica de l’últim ple, quan el seu pare va ser desallotjat de la sala de plens, un cop va sortir en defensa del regidor.

Divendres una 40a de persones es van mobilitzar contra Bermán per les seves declaracions sobre Ada Colau. Mentre llegien un manifest, el pare del regidor va irrompre a crits defensant el seu fill.

La tensió va augmentar fins que el pare del regidor, de 76 anys, va acusar l’alcalde de dictador. Llavors, Agustí va ordenar a la Policia Local el seu desallotjament de la sala. Segons el regidor, un cop fora de la sala, l’agent de la policia local hauria obligat al seu pare a baixar les escales de forma violenta, amb sacsejades que haurien provocat a l’home diferents lesions.

L’alcalde, però considera que el desallotjament del pare de Bermán va ser ordenat i creu que no es podia tolerar la seva actitud. A més, assegura que no és la primera vegada que l’home es comporta així a la sala de plens.

Sobre la possible agressió, el batlle recorda que el regidor va continuar a la sala prop de 2 hores més, després de l’expulsió del seu pare i participant  com si res a la sessió.

Agustí critica, que l’endemà, certs mitjans de comunicació perfilessin el nostre municipi com a poble crispat i violent.

Bermán culpava dilluns a l’alcalde de la tensió viscuda al plenari i denunciava que la 40a de manifestants, que segons el regidor anaven armats amb pals, l’havien insultat des de bon principi de la sessió. L’alcalde, però, defensa l’actitud dels manifestants que venien disfressats de dones de fer feina, amb pals de fregar, cubells i plomalls. Agustí assegura que hi ha molts testimonis del comportament civilitzat i educat dels manifestants.

Bermán assegura que rere d’aquesta manifestació hi ha el grup d’Esquerra Unida. Tot i això va anunciar dilluns que denunciaria a l’agent de Policia que hauria agredit al seu pare, al regidor de governació i a l’alcalde de PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics