Lucrecia; cap de cartell del 4dJazz d’aquest any

Lucrecia, cantante. Concierto de Lucrecia y Havana Street Band el 2 de agosto de 2014 en el XVII Festival Internacional de Jazz de San Javier
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

untitled-infographic (1)La cantant cubana serà un dels principals atractius de la nova edició del 4dJazz, el cicle musical que es desenvolupa els vespres divendres de juny, i que enguany arriba a la 9a edició.

Lucrecia serà la protagonista del concert del dia 10 de juny, i la seva presència a PLF és gràcies a que el cicle del 4deJazz, enguany actua de satèl·lit del Festival de Boleros de BCN. De fet Lucrecia actuarà primer a PLF i després ho farà a BCN. Ho ha explicat el director artístic del cicle, Federico Francesch.

El 4dJazz d’enguany tindrà 5 dies de concerts, ja que començarà el divendres dia 27 de maig. Ho farà amb una estrena mundial, ja que el cicle palafollenc acollirà el primer concert de El Lenguaje de Flores, Un espectacle en el que actuen 3 cantants: una de jazz, una de flamenc i una última de música tradicional, acompanyades per una arpista i un contrabaixista japonès.

El cartell del cicle d’enguany el completen la joveníssima Mathilde Toussain, Eva Fernández  i el dia de St Joan s’abaixarà el teló. Ho farà amb l’espectacle Tambor de Saia, en el que 6 noies brasileres faran una actuació de les tradicionalment es canten per St Joan al Brasil.

Totes aquestes actuacions es faran al teatre municipal i el preu oscil·larà entre els 7€ de forma anticipada i els 8 el mateix dia de l’actuació

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics