URGENT

Enric Verdaguer i Bikimel comparteixen la segona nit de Singulars

Compartiu aquesta història

Bang Cultura ja prepara la seva segona nit de concerts del Singulars. Serà aquest dissabte al teatre municipal i amb la presència d’Enric Verdaguer i Bikimel.

Verdaguer, de només 20 anys, va aprendre a tocar la guitarra gràcies als tutorials del YouTube, on també hi penjava les seves versions. Allà va començar a ser conegut també per les seves cançons, que composa des dels 16. Amb un disc al mercat, Verdaguer obrirà el concert d’aquest dissabte amb la seva guitarra. Ho explica en Quim Albert, responsable de Bang Cultura.

Bikimel és el projecte de la barcelonina Vicky de Clascà, que ja té 3 discos al mercat.

Entre les seves influències hi ha Bonnie Raitt, que segons ella, li “va ensenyar a cantar i a entendre el blues”. L’any passat va començar la gravació del seu tercer àlbum d’estudi, que presentarà dissabte al seu concert a PLF. No és el nom més conegut del certamen, però sí un dels plats forts a nivell artístic.

El Singulars arriba a la seva segona edició després de l’èxit de l’any passat, Enguany presenta 4 concerts. El de dissabte serà el segon i a l’agenda encara falten el concert de Luthea Salom i Mazoni, el dissabte dia 30 i el cap de cartell del Singulars d’aquest any, Cris Juanico, que tancarà el cicle el 14 de maig al costat de Santi & Mariona Duet.

Les entrades pels concerts de Singulars es poden reservar per correu electrònic a un preu anticipat, mentre que també es poden comprar el mateix dia del concert, tot i que l’organització recorda que l’aforament és sempre limitat.

Podeu consultar la programació al web de Bang Cultura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics