URGENT

Blanes enllesteix la Consulta Popular sobre el Projecte de Prolongació de la C-32

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes està enllestint aquests dies els darrers preparatius per la jornada participativa que viurà aquest diumenge amb la Consulta Popular sobre aquest projecte.

Tot i això el consistori no és l’organisme competent per decidir si finalment tira endavant o no el projecte de prolongació de la C-32, pel que el resultat de la consulta, d’entrada, no és vinculant.

La pregunta a contestar diumenge és «Vostè està a favor o en contra de la prolongació de la C-32 entre Blanes i Lloret». El vot s’emetrà marcant la corresponent casella a favor o en contra en les paperetes que hi haurà a disposició dels votants disposició als diferents espais de votació.

Segons l’organització, hi haurà un univers de votants d’unes 33.150 persones aproximadament. Podran votar tots els majors de 16 anys i que estiguin inscrits en el padró municipal de Blanes.

S’han habilitat vuit seus distribuïdes arreu del municipi on es podrà anar a votar, amb un total de 9 meses electorals. Es podrà votar als baixos de l’Ajuntament de Blanes, on hi ha les dependències de l’Oficina de l’AMIC. També hi haurà espais de votació a l’Escola Pinya de Rosa, així com els locals socials de La Plantera, Mas Moixa, Mas Enlaire, Mas Florit, Ca la Guidó i Mas Borinot.

A Lloret també es farà una consulta similar, però sense el suport de l’Ajuntament, i promoguda per entitats locals.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics