URGENT

Una gimcana de comerços, la nova promoció de l’ACEP

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls obre avui dilluns una nova promoció de primavera. Enguany s’organitza una gimcana senzilla entre els comerços de Palafolls.

Entre avui i dijous, qui vagi a comprar a la 30a de botigues associades a l’Acep rebrà la butlleta per poder participar a la gimcana.

Entre divendres i dissabte serà quan es farà la gimcana. Cada equip haurà de ser d’un adult i d’un menor, que tindran l’objectiu de complimentar les butlletes amb 3 segells d’establiments associats.

Per aconseguir aquests segells caldrà fer les proves proposades a cada comerç o bé trobar aquell element dissonant a l’aparador de l’establiment.

Ho explica Francesc Tresserras, president de l’ACEP.

Quantes més butlletes completes amb els 3 segells, més possibilitats de guanyar el premi. Seran 3 entrades dobles (d’adult i nen) al parc d’aventures de Sta. Susanna que es sortejaran en directe el proper dia 2 de maig a partir de les 8 dins el programa En Joc de Ràdio Palafolls.

El sorteig seguirà el model habitual de l’entitat. Es trauran les butlletes guanyadores i es trucarà en directe als premiats, que hauran de contestar la trucada. Sinó ho fan, es triarà una altra butlleta guanyadora.

Aquesta nova iniciativa de l’ACEP, que vol promocionar i activar el comerç local, rep el nom de GymComerç i ha començar avui repartint les butlletes que s’hauran de complimentar aquest divendres i dissabte.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics