URGENT

Gospel Viu  estrena el seu nou espectacle al Teatre Condal de Barcelona

Compartiu aquesta història

A partir de demà i fins diumenge la formació musical de Palafolls oferirà  6 concerts al teatre Condal del paral.lel barceloní. El grup dirigit per Moisés Sala torna a la ciutat per presentar el seu nou espectacle de gospel modern; Reload.

Amb més de 10 anys de trajectòria, el grup local és tot un referent de la música gospel al nostre país i amb Reload  torna a l’escenari del Condal, on l’any passat ja va fer estada durant 10 dies., amb el seu darrer espectacle Non Stop Gospel.

Moises Sala espera que al public li agradi el nou espectacle. La principal arma de Reload és l’element sorpresa.

Enguany la formació oferirà 1 concert diari al vespre, excepte dissabte que oferirà 2 sessions i diumenge quan l’actuació serà a la tarda.

Les entrades ja són a la venda al preu de 24€, tot i que hi ha diferents supòsits de descomptes.

Aquesta estada al Condal suposarà l’estrena del nou espectacle, que la pròpia formació qualifica de difícil, ambiciós, agosarat i trencador.

Reload va començar a gestar-se fa un any, i s’estrena demà a BCN. Sala explica que el nou espectacle aprofundeix en el gospel modern com a evolució lògica del Non Stop Gospel.

Gospel Viu busca constantment la innovació en el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic cap a formes molt més actuals i contemporànies, amb un estil propi marcat pel bon ús de la tècnica vocal, coral i musical.

Gospel Viu Choir va néixer a PLF fa 12 anys, i actualment el formen més de 60 cantants acompanyats per cinc músics de trajectòria internacional i un ballarí free style dancer en les actuacions en directe.

Fins ara, la formació palafollenca ha protagonitzat quatre espectacles; Marching to freedom(2oo3), The New gospel X-perience (2005), Spirituals (2008) i Non stop Gospel (2012) i ara Reload (2016) que serà el cinquè i que ja té diferents concerts tancats. Per exemple, a l’octubre serà també al Gran Teatre del Liceu.

Compra d’entrades pels concerts de Gospel Viu a BCN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics