URGENT

Bermán dimiteix dels seus càrrecs a la comarcal del PP

Compartiu aquesta història

El president del PP de PLF i regidor al nostre Ajuntament, Óscar Bermán, ha presentat la seva dimissió “irrevocable” com a vicesecretari institucional del PP del Maresme.

En la carta de dimissió, a la que ha tingut accés aquesta emissora, l’edil afirma que ho deixa per   una qüestió de dignitat i coherència política .

Aquesta dimissió arriba després que el president comarcal del PP, Diego Sánchez, demanes a través del Diari El Punt que es fes fora a Bermán després de les seves polèmiques paraules sobre Ada Colau, i la resta de declaracions contra el partit i els seus dirigents.

Artime i Bermána la caserna de la Policia de PLF. Facebook
Artime i Bermána la caserna de la Policia de PLF. Facebook

De fet el partit assegura que ha obert un expedient informatiu al regidor de PLF, mentre que Bermán assegura no tenir cap constància.

A la carta de dimissió, Bermán carrega contra Sánchez de qui diu desconèixer que és la dignitat política i coherència.

El regidor palafollenc assegura que els camins de Sánchez i el seu són diferents així com el seu compromís amb Espanya i els valors cristians.

Bermán demana quedar desvinculat de qualsevol càrrec comarcal mentre Sánchez sigui el responsable de l’executiva.

No és l’única dimissió, ja que la també palafollenca Ruth Artime, afí a Bermán, també ha presentat la dimissió del seu càrrec a l’executiva comarcal. Fins ahir era la

Secretaria de politiques de joventut del PP del Maresme.  Artime es considera menystinguda per la direcció comarcal i creu que Sánchez ha ofès als militants palafollencs al assegurar que sense Bermán es començaria un nou projecte popular a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics