URGENT

Ensenyament confirma l’eliminació d’una línia de P3 a Palafolls

Compartiu aquesta història

Com ja va avançar aquesta emissora la setmana passada, el Departament d’Ensenyament estava estudiant si eliminar una de les 4 línies previstes de P3 pel curs vinent. Ahir es va confirmar que finalment Les Ferreries tindrà 2 línies el proper curs i Mas Prats 1.

Després de les preinscripcios es va veure que el nombre d’alumnes que havien demanat plaça als dos centres de PLF no eren suficients per mantenir les 4 línies previstes. En total es van preinscriure 72 alumnes, mentre que l’oferta prevista era per a un centenar.

Tenint en compte que la majoria d’alumnes van triar Les Ferreries en primera opció, serà aquest centre el que mantindrà 2 línies de 25 places, mentre que Mas Prats es quedarà amb una aula de 25.

Rebeca Gomez, directora de Mas Prats explica, però, que tot sembla indicar que és un fet circumstancial i que el proer curs es podria recuperar aquesta 4a línia de P3.

Després de les preinscripcions hi va haver 42 sol·licituds a Les Ferreries i 30 al Mas Prats, pel que hi haurà d’haver 5 preinscrits d’aquest últim centre que acabaran estudiant a Les Ferreries.

Aquests 5 alumnes sortiran de la baremació de cada una de les demandes. Els 5 amb menor puntuació hauran de canviar de centre.

Palafolls va arribar a tenir durant força anys fins a 5 línies de P3, però fa 2 cursos que es va reduir a 4, per la manca d’alumnes, arran de la baixada de naixements per culpa de la crisi. El proper curs, passaran a ser 3 aules de P3, amb la previsió d’estabilitzar finalment a 4 les línies de P3.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics