URGENT

Pastorets Rock, Auxili i Anti-patiks a les barraques de PLF

Compartiu aquesta història

Ja s’han donat a conèixer quin seran els caps de cartell de la propera AlterFesta de la Festa major d’enguany, que es farà les nits del 8 al 10 de setembre.foto_the_anti-patiks

Dijous dia 8 actuaran els Pastorets Rock, un grup de versions ska i rock  de cançons catalanes que surten a escena disfressats de pastors. Aquesta formació actuarà després de 2 grups locals, que es seleccionaran del concurs engegat  fa uns dies.

Un concurs que triarà a 3 grups. El tercer tocarà l’endemà divendres com a teloners dels terrassencs Anti-Patiks i els valencians Auxili.

L’últim dia de concerts es dedicarà als tributs i al revival. Primer amb un grup de versions dels ABBA i després amb l’actuació dels The Sultans, amb versions de clàssics dels 60 i fins els 90.

Ho ha explicat Albert Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls.

Amb aquest cartell es vol aconseguir representar diferents gustos, amb una primera nit més rockera, una segona més reggae i una última amb música pel record.

Les barraques de PLF es mantindran finalment a la plaça de Poppi, com els últims anys, amb els concerts a partir de les 11 de la nit i amb diferents entitats amb les seves barraques de beguda i menjar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics