URGENT

L’Ajuntament de Blanes expressa oficialment la negativa de la ciutadania al perllongament de la C32

Compartiu aquesta història

El ple municipal d’aquest passat vespre ha aprovat amb la unanimitat de totes les forces polítiques una moció institucional sobre la C-32. En la primera part, la moció inclou de manera resumida tots els antecedents i seguiment amb què ha comptat el Procés Participatiu que va acabar amb la Consulta Popular del passat 17 d’abril.

La proposta aprovada inclou tres punts, i el primer és donar compte de la memòria del Procés Participatiu, en el segon es recullen els resultats de la consulta, on van votar el 7’3% del cens, i conclou que el Ple de l’Ajuntament de Blanes assumeix aquests resultats i vol expressar oficialment la negativa expressada per la ciutadania a les urnes respecte l’actual projecte de la C-32.

Per últim, en el tercer punt s’ha acordat nomenar una delegació institucional formada per grups municipals de l’Ajuntament de Blanes que traslladi el present acord al Departament de Territori i Sostenibilitat, així com al Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat.

Entre el públic assistent s’hi comptaven nombrosos representants de la Plataforma Aturem la C-32, que han celebrat amb aplaudiments els dos moments del ple en què s’ha tractat aquesta qüestió.

La memòria de la consulta demana a l’Ajuntament més diàleg amb la “Plataforma aturem la C-32”,

A la Generalitat li recomana escoltar el territori i no només a les institucions i als alcaldes,

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics