Substituiran els panells malmesos de la passera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de més de 2 anys en funcionament la passera ja necessita alguna actuació de manteniment. El més urgent és la reparació d’algun tram de la passarel·la de fusta que s’ha fet malbé a causa de la pluja i també per actituds vandàl.liques. Això va provocat alguns forats en el pas de la instal.lació, que en un primer moment es va cobrir per evitar mals majors.

El consistori ha tapat els forats amb aquestes plaques  per evitar accidents
El consistori ha tapat els forats amb aquestes plaques per evitar accidents

La previsió de l’Ajuntament era reclamar a l’empresa adjudicatària de les obres la reposició del material fet malbé, amb cost 0 per l’Ajuntament.

Finalment, però, quan ja s’estava a punt de canviar les peces de fusta afectades, l’arquitecte de l’obra va posar sobre la taula la necessitat de buscar algun material més resistent a les inclemències del temps, com ara la resina, per evitar futurs deterioraments de les peces a substituir.

El consistori i l’empresa adjudicatària  ja han trobat el material en qüestió i ara s’ha de calibrar i calcular les capacitats d’aquest nou material abans de col.locar-lo.

Ho explica el regidor  d’obres de Palafolls, Josep Rueda.

El consistori detalla que les peces afectades són únicament les que estan collades a l’estructura de ferro. Seria a través d’aquestes unions per on es col·laria l’aigua que ha fet malbé els panells. La intenció és substituir tots els panells que tenen contacte amb el ferro per evitar que es podreixin amb l’aigua.

Segons la regidoria d’obres els treballs de substitució d’aquestes peces afectades i les susceptibles de patir problemes en un futur, començaran aquest mateix mes de maig i el cost serà repartit entre l’adjudicatària i l’administració, que haurà d’assumir la part que va fer una primera empresa, que va fer fallida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics