URGENT

Unes obres al Mercat de Calella provoquen cues a la NII

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns van començar les obres per suprimir la vorera del Mercat Municipal de Calella al costat de la carretera NII. Això provoca alteracions  al trànsit en aquesta via durant 9 hores diàries fins demà dimecres.

Aquestes obres obliguen a donar pas alternatiu, ja que només hi ha operatiu un carril de circulació. Això provoca retencions importants, sobretot a les hores punta, ja que els treballs comencen a les 9 del mati i s’aturena les 6 de la tarda.

S’ha previst un circuit alternatiu per als vehicles que vulguin moure’s per la ciutat de Calella, que hauran d’anar per Anselm Clavé o per Bruguera mentre que per dirigir-se a Sant Pol de Mar, i per evitar retencions, es podrà optar per l’autopista C32.

També des d’avui i fins dimecres queda obert al trànsit rodat el carrer Jovara per evitar retencions a la Nacional 2 i oferir un circuit alternatiu als ciutadans d’aquesta ciutat.

Ràdio Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics