URGENT

Els clubs esportius de Palafolls preparen campus esportius d’estiu

Compartiu aquesta història

El Club Deportivo Palafolls, ha anunciat que enguany oferirà unes jornades de tecnificació que s’allargarà el mes de juliol, des del dia 4 al 29. Es faran entrenaments i exercicis en futbol amb entrenadors titulats i amb formació específica, per tal d’aprofitar l’estiu per millorar la tècnica. Aquestes jornades es faran de 9 a 1 del migdia al camp de futbol municipal.

Es tracta d’una activitat pensada per a nens i nenes de 8 a 16 anys i el cost total de l’activitat, incloent-hi assegurança mèdica, roba d’entrenament i les sortides previstes, és de 175€.

Les inscripcions van començar ahir  i estaran obertes fins a principis de juny a les oficines del club, al mateix camp de futbol.

Qui també té a punt la seva escola de futbol Sala és el Club de Futbol Sala de St. Lluís. En concret han idear un campus esportiu d’estiu que es farà del 27 de juny a finals de juliol. L’horari serà igualment de 9 del matí a 1 del migdia, tot i que també es pot contractar un servei d’acollida.

Els responsables del club de Futbol Sala de St Lluís expliquen que feia temps que els pares reclamaven algun casal esportiu a l’estiu i que per això s’ha programat aquest campus. Escoltem Rafa Gimenez i Manolo Parra, responsables de l’activitat.

El club a més, prepara unes noves 24h de futbol Sala a PLF. Serà el 18 i 19 de juny i les inscripcions ja són obertes. Tota la informació d’aquestes activitats la trobareu als seus perfils de les xarxes socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics