URGENT

Palafolls tanca l’abril amb 10 aturats menys

Compartiu aquesta història

És el millor abril des de l’inici de la crisi econòmica. Feia 8 anys que PLF no tenia menys de 700 aturats a l’abril i enguany la xifra s’ha situat en 665 persones a la recerca de feina, són 10 menys que el mes anterior.

Entre març i abril s’ha rebaixat l’atur en un 1.5%. cosa que també aconsegueix retallar la taxa d’aturats, que es situa per sota del 16%. Tot i estar per sobre de la mitjana comarcal, continua sent la millor taxa de la nostra zona.

Interanualment, ara hi ha a PLF 45 aturats menys que just fa un any i 225 menys que fa 3 anys, el pitjor abril de la història del nostre municipi amb prop de 900 aturats.

turatsts

Aquest abril qui ha liderat la rebaixa d’atur ha estat Malgrat, amb una retallada de més del 3%. 43 persones han trobat feina al municipi veí, fins arribar a les 1338 aturades actualment, prop del 20% de la població activa.

117 persones han trobat feina a Blanes, que passa a tenir 3150 persones a l’atur, un 20.8% de la seva població.

Pineda ha aconseguit ocupar 54 persones, una rebaixa de més del 2%. La població, però, té encara una taxa del 24.9%, la més alta de la zona i de la comarca. Actualment hi ha 2533 persones sense feina en aquesta ciutat.

Tordera ha reduït en 20 persones el seu atur i Sta. Susanna en 2 persones.

 

La reactivació de l’activitat del sector serveis ha ajudat a eixugar el nombre d’aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics