Diumenge es celebra el 8è torneig de primavera de Judo

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Centenar d’esportistes de totes les edats es donaran cita aquest diumenge al Palauet de PLF en un nou torneig de Judo, que engaunay arriba a la seva 18a edició. Hi va haver 10 edicions d’hivern, pels volts de Nadal, i diumenge es farà la 8a edició de primavera. Es va canviar la data de celebració  per la manca de climatització del Palauet.

Ho explica en Juan Luna, entrenador del Club de Judo de Palafolls.

El torneig de diumenge començarà de bon matí amb l’escalfament i a partir de les 10 començarà la competició que avançarà fins a les 3 del migdia aproximadament. A mesura que es vagin resolent les categories s’aniran fent l’entrega de premis i medalles per les diferents categories participants.

Hi ha una 12a de clubs participants al torneig d’enguany que a més coincideix amb el 25è aniversari del club de Judo. Un aniversari que el club volia celebrar aquesta tardor, però que el propi club ha decidit ajornar per l’actual relació amb l’Ajuntament. Luna explica que està indignat pel que considera abandó del consistori. Reclama més atenció per un dels clubs més antics de PLF.

Segons Luna, l’Ajuntament està escampant que el club provoca molts problemes. El club demana millors instal·lacions i lamenta que cap regidor s’hagi interessat pel Judo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics