URGENT

La previsió de pluja fa anular la primera sortida del Pas a Pas

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’havia de fer la primera de les 4 sortides previstes pel Palafolls Pas a Pas, el cicle de caminades de descoberta de l’entorn natural i patrimonial de la nostra vila.

Segons informa la regidoria de Medi Ambient, la previsió de mal temps i pluja per aquest cap de setmana, però, obliguen a ajornar la sortida a una altre data.

La sortida prevista, que volia resseguir els antics molins de Palafolls tot enfilant el riu Tordera, havia de descobrir la importància del riu per l’activitat econòmica de la zona en el passat tant amb els molins de roba o els de paper.

L’Oriol Bassa, el guia naturalista de les sortides, explica el motiu de l’ajornament i que aquesta sortida es farà, encara sense data.

En total hi haurà 4 sortides enguany. La següent, prevista pel juny, i que per tant serà la primera de l’edició d’enguany, vol resseguir el tram final de La Tordera, fins arribar al seu Delta, i explorar la seva natura i aprofitar el bon temps per fer-hi un bany.

El Pas a Pas descansarà a l’estiu i es reprendrà al setembre amb la proposta d’un viatge pel món sense moure’s de PLF, descobrint l’origen dels arbres que hi ha als carrers, places i parcs de la nostra vila.

A l’octubre està previst que acabi el cicle amb  la sortida quan Palafolls era Freixedes i Rouredes, descobrint el ric patrimoni forestal que encara queda al nostre municipi.

Totes les excursions surten des de l’església de PLF a les 9 del matí, i compten amb les explicacions sobre natura i història d’un guia que ajuda a interpretar l’entorn del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics