URGENT

El Palafolls empata a Llagostera, però jugarà la promoció d’ascens

Compartiu aquesta història

El partit de dissabte decidia mitja lliga i això es va notar des del principi. Un amateur molt concentrat va saltar a la gespa del camp de Llagostera amb la intenció de retallar distàncies amb el líder i posar-se només a 1 punt dels gironins. David va marcar el primer gol al minut 20 després de servir una falta.

El PLF dominava el primer tram de partit i podria haver ampliat la distància en el marcador, però un Llagostera molt segur va evitar-ho i de fet va tenir bones ocasions per empatar abans del descans.

A la represa, els de la Selva van sortir a la recerca del gol, que va arribar al minut 58. A partir d’aquí el PLF va patir per l’expulsió, per doble groga, d’Oli, cosa que deixava l’equip de Pai Matas amb 10 homes.

De fet l’arbitratge va ser molt qüestionat per l’equip palafollencs. Va mostrar 8 targetes a l’amateur i només 2 al Llagostera.

L’entrenador del PLF, Josep Pai Matas, explica que l’equip va notar l’esforç de la 1a part i es va veure condicionat per l’arbitratge.

Final del patit a Llagostera. Sergi Vargas-Golcat
Final del patit a Llagostera. Sergi Vargas-Golcat

Queden 3 jornades pel final del campionat, i la distància entre el Llagostera i el PLF, continua sent de 4 punts. Encara hi ha opcions de guanyar la lliga, tot i que és complicat. El que l’equip ja té assegurat és la seva participació a la promoció d’ascens a la 1a catalana. Això ja és un èxit per un equip que enguany s’estrenava a la 2a catalana. Amb una temporada podria fer el salt a la 1a catalana. Pai Matas qualifica la temporada de “brutal” i creu que els 3 partits que falten cal disfrutar-los.

La propera jornada, l’amateur jugarà a casa contra el Vilamalla, el cuer de la classificació.
El cadet ha guanyat clarament a Lloret per 1 a 5 amb gols de Troncoso, Gerard, 2 e Mark i l’últim d’Alex. Són 3r a 4 punts del 2n, el Cal Aguidó, que , justament serà el proper rival dels palafollencs.

Tot semblava indicar que l’infantil tindria un partit plàcid a casa contra el Breda. Al minut 20, els palafollencs guanyaven 3 a 0. Llavors però, el Breda va aconseguir igualar el partit a 3, i no va ser fins al minut 64 que Jordi va marcar el 4t gol del PLF deixant el 4 a 3 definitiu al marcador. La propera jornada juguen al camp del Lloret, 2n classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics