Comença la preinscripció del casal d’estiu que es farà només per internet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui i fins el dia 15 es pot demanar plaça per participar al Casal d’Estiu Municipal de PLF. Un procés que per primera vegada es farà integrament de forma telemàtica.

Per poder preinscriure als infants cal accedir al web de l’Ajuntament de Palafolls, a l’apartat especialment engegat per aquesta  finalitat. Allà es trobarà el formulari de sol·licitud de plaça pel casal d’enguany.

Es poden apuntar al casal els alumnes que aquest curs hagin cursat des de P3 i fins a 6è de primària i tindran preferència els inscrits que estiguin empadronats a PLF. De fet els d’altres municipis podran participar sempre i quan quedin places disponibles.

Segons informa l’Ajuntament, entre el 16 i el 18 de maig l’àrea d’Ensenyament farà arribar un correu electrònic confirmant si l’infant  ha estat acceptat i, si és el cas,  s’adjuntarà les dades de pagament i les respectives autoritzacions que caldrà presentar  durant el període de matriculació.

La matriculació dels participants sí que haurà de ser  presencial del 19 de maig al 3 de juny, ja que caldrà signar les autoritzacions pertinents.

El casal d’estiu de PLF d’enguany es farà a les instal.lacions del CEIP Mas Prats de l’1 de juliol al 31 d’agost,  en horari de 9 a 1 i de 4 a 7. Es pot contractar 1 o els 2 mesos en torns de matí, tarda o tot el dia. Ho explica la coordinadora del casal d’Estiu, Joanna Herèdia.

Un any més les activitats d’aigua seran les protagonistes del casal, així com tallers, manualitats i les sortides de descoberta de l’entorn.

A banda, qui vulgui contractar el servei d’acollida o de menjador caldrà que formalitzin la sol·licitud directament amb l’empresa que donarà el servei.

Els preus del casal oscil·len entre els 81€ el juliol a la tarda i els 280€ els dos mesos matí i tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics