URGENT

El banc dolent llença una campanya per vendre pisos a Blanes, Lloret, Pineda i Calella

Compartiu aquesta història

La Sareb, la societat gestora dels actius immobiliaris tòxics dels bancs I Coneguda popularment com a “banc dolent”, ha engegat la segona edició de la campanya “Tu casa a toda costa” amb l’objectiu de vendre pisos i residències unifamiliars a  municipis costaners.

Al nostre voltant, el banc dolent ha posat a la venda immobles a Blanes, Lloret Pineda i Calella en aquesta campanya d’abast estatal. La missió és aprofitar l’augment de l’activitat del mercat de segona residència durant aquestes dates per col·locar part dels actius dels bancs i caixes rescatats que gestiona des de la seva creació l’any 2012.

Aquesta setmana, per exemple, la Sareb tenia ofertada a la seva pàgina web un pis “en bon estat” de dues habitacions, bany, cuina equipada i parquet per 78.600 euros en un barri residencial de Blanes.

Pel mateix preu es té un altre immoble a Pineda, a 100m del passeig marítim i amb uns 46m2.

O un altre habitatge en un barri “tranquil als afores de Lloret de Mar”, de 78 metres quadrats, dues habitacions i un labavo per 110.400 euros.

A Calella les promocions que té la Sareb es mouen entre els 106 i els 160 mil€.

La informació dels immobles de la pàgina web (tucasaatodacosta.com) va acompanyada de fotografies, mapa i possibilitat de posar-se en contacte directament amb l’empresa que gestiona cada actiu immobiliari.

Com l’any passat, la campanya té immobles tot el litoral espanyol, especialment a la costa mediterrània.

Només a Castelló, la Sareb ofereix prop de 750 immobles, ja siguin pisos o cases.

Diari Girona /RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics