URGENT

Tordera viu un nou St Ponç

Compartiu aquesta història

Avui és festa a Tordera, i com cada any, la Comissió de Festes i la parròquia de Tordera seran les encarregades d’organitzar les activitats a l’entorn de l’ermita de Sant Ponç.

La tradició s’imposa un any més i la jornada inclou la benedicció de roses i l’ofici solemne amb l’acompanyament de la Coral de la Parròquia de Sant Esteve. Hi ha també la processó per l’esplanada de l’ermita amb la participació de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, amb el cant dels goigs al finalitzar.

Per dinar el protagonisme serà per l’arrossada popular preparada amb prop de 200 quilos d’arròs per tal que la puguin tastar fins a 2000 comensals.

A la tarda hi ha sardanes amb la cobla orquestra Costa Brava.

Per arribar al santuari de St Ponç, el consistori organitza un servei continu i gratuït d’autocar, que surt del Parc de la Sardana i de  la cruïlla entre Sant Ponç i Àgora Parc.

En compliment de la normativa vigent de prevenció d’incendis de la Generalitat es recorda que no està permès fer foc al bosc. Per aquells que volen aprofitar la jornada per fer barbacoes, tenen cinc espais de foc controlat habilitats  que es podran utilitzar fins la tarda.

I és que molts torderencs aprofiten aquesta festivitat per sortir en massa a gaudir d’una jornada familiar al paratge de St Ponç.

 

R. Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics