11 hores de diversió infantil solidària

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

13220926_877451642381179_1399921268161457359_nEn Pol és a punt de fer 4 anys i té una lesió cerebral des del seu naixement que li provoca problemes cognitius i motors, mentre que en Fran pateix la Síndrome de Dravet, una síndrome epilèptica que produeix un baix desenvolupament del llenguatge i de les habilitats motores, hiperactivitat i dificultat de relació amb els altres infants.

Per ajuda a les seves famílies a costejar els tractaments i el seu dia a dia, fa temps que s’organitzen activitats, però demà la solidaritat als dos infants s’ajunta en una festa al Parc de Francesc Macià de Malgrat.

De 10 del matí a 9 del vespre es farà una jornada infantil solidària a benefici de dos tant d’en Fran com d’en Pol.

Durant la jornada hi haurà inflables, un futbolí humà, karts i d’altres atraccions i actuacions com titelles o animació infantil.

La jornada també tindrà música en directe amb l’actuació dels Macedònia, tot plegat en el mateix parc.

Les dues famílies fa temps que lluiten per ajudar als seus infants amb dos projectes diferents. Un”TodosconPol” ha organitzat diferents activitats al nostre municipi i en d’altres del voltant. L’any passat van organitzar la primera festa Holi de colors, i enguany ja en tenen una altra a punt pel mes de juny.

AyudaFran també ha fet activitats per conscienciar i aconseguir diners. L’any passat van organitzar dues jornades plenes d’activitats a la plaça de Poppi de PLF, amb actuacions i d’altres, que demà es repeteixen de forma conjunta a Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics