L’equip de regata del Singapur s’entrena a Blanes pels Jocs Olímpics de Rio

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les millores al club de vela i les condicions climàtiques del litoral blanenc, fan que la ciutat hagi estat la triada per l’entrenador de l’equip olímpic de regata de Singapur, Toni Rivas, per entrenar-se de cara als Jocs Olímpic de Rio, que se celebraran aquest estiu.

Rivas, que va participar l’any passat en una competició a Blanes i va coneixer de prop les noves instal.lacions i condicions de l’espai blanenc, pel que ha triat el Club Vela per venir-hi a fer l’estada amb els dos equips que hi competiran: el de Nacra-17 i el 470 femení.

Rivas explicar que ha triat Blanes per  les condicions més òptimes i semblants a les que es trobaran a Rio aquest estiu; mar plana a l’interior i onatge i vent fora badia. Un altre factor que va decantar la balança en favor de Blanes, i no de Roses, van ser les facilitats donades pel club de vela per allotjar els entrenaments.

L’equip olímpic va arribar la setmana passada i marxarà diumenge vinent després d’haver-s’hi estat 10 dies. Els navegants asiàtics són ara per ara l’equip revelació dels propers Jocs Olímpics en les seves respectives especialitats, ja que han aconseguit accedir a la màxima competició en tan sols un any. L’estiu passat, en la Copa del Món celebrada a la Xina, van assolir la classificació necessària que els va donar el bitllet per Rio de Janeiro.

Durant l’estage que estan fent a Blanes, les dues tripulacions i l’entrenador olímpic també han comptat amb el suport complementari del personal del club de vela  i han pogut conèixer la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics