URGENT

La CUP de Blanes destina part de l’assignació dels seus regidors a projectes socials

Compartiu aquesta història

Fa un any que la formació té 2 representants al consistori blanenc. Des de bon inici de mandat, la CUP va criticar el sou i assignacions que reben els carrecs electes del consistori en aquesta legislatura. Asseguren que amb l’actual règim de sous i retribucions les regidores a l’oposició podem arribar a rebre uns ingressos entre ells 700 i el miler d’euros mensuals en concepte d’assistència a reunions i sessions de treball.

Davant d’això, els representants de la CUP van decidir quedar-se 250 euros mensuals, i destinar la resta a impulsar el partit i la iniciativa coneguda com a «diners al carrer», i que pretén, a través d’una convocatòria oberta a entitats i moviments socials, retornar 3.000 euros al carrer. Són els diners corresponents a part dels ingressos dels regidor cupaires.

La formació ha publicat les bases de la convocatòria al seu bloc per tal que totes aquelles entitats que vulguin participar-hi les puguin consultar i fer arribar els seus projectes solidaris, socials, culturals i ecologistes. La convocatòria restarà oberta fins el proper 5 de juny.
Segons la CUP, per la transformació social cal estar actius tant al carrer com a les institucions, participar i fomentar el treball dels moviments socials i incentivar un teixit associatiu viu, crític i actiu i per això s’ha creat aquesta iniciativa.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics