URGENT

Singulars tanca la segona edició com a cicle consolidat

Compartiu aquesta història

La sorprenent proposta de percussió corporal de Santi i Mariona Duet i el concert de Cris Juanico, van tancar dissabte el 2n cicle de concerts Singulars.

Ha estat l’edició de la consolidació de la proposta que organitza concerts de caire més intimistes i propers a l’espectador, amb el qui es crea una relació de proximitat i complicitat, tal i com es va veure dissabte.

Aquesta 2a edició, com en la primera,  ha reunit noms emergents del panorama musical català, com Enric Verdaguer o  Luthea Salom, al costat de noms més consolidats com Mazoni o el mateix Cris Juanico.

L’entitat organitzadora del Singulars, Bang Cultura, ha va,lorat com a molt positiva aquesta segona edició. Asseguren que la proposta ha estat musicalment més arriscada i que també hi ha hagut més públic.

Ho explica en Quim Albert, membre de l’entitat organitzadora.

En total hi ha hagut uns 450 espectadors en els 4 concerts que s’han anat fent en 4 dissabtes diferents des de la passada setmana santa.

Ara Bang Cultura ja treballa per a les diferents activitats que prepara per a la Festa Major, però ja té al cap com ha de ser la 3a edició del Singulars. Aposten per continuar programant nous valors emergents al costat de noms consolidats i de propostes sorprenents.

Per últim, el canvi d’escenari del casal de l’avi, on es va fer la primera edició del cicle, al teatre, on s’ha fet enguany, ha estat molt positiu. Asseguren que el Singulars ha guanyat amb aquest nou espai , ja que té més possibilitats de crear un ambient intimista.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics