URGENT

Can Batlle amplia les seves instal.lacions pels joves

Compartiu aquesta història

Entre avui i demà es fan els actes d’inauguració dels nous espais rehabilitats a la Masia de Can Batlle, a Sta Maria.

Les obres han ampliat una de les tres sales que hi ha al pis de dalt de la masia, però la major part dels treballs han consistit en obrir  tres noves sales a la part de baix del mas, que fins ara estaven inoperatives i que passaran a ser útils per diferents serveis.

L’entitat que més es beneficiarà d’aquesta reforma és l’esplai El Pas, que ara mateix està situat al centre parroquial de la plaça del Forum Palatiolo i que es traslladarà al nou local de joves.

Per obrir aquests nous espais s’ha programat dues jornades d’activitats. Aquest vespre es farà l’acte d’inauguració amb els parlaments dels polítics, però ja des de la tarda es podrà gaudir de tastets per a joves tant de fotografia, com de ioga o caricatura. Són activitats habituals a Can Batlle. A les 6 hi haurà sessió de Dj i després dels parlaments polítics serà el torn de la tabalada dels DiablesFolls  i d’un concert de la Big Band de l’Escola municipal de Música i Dansa. A partir de les 10 hi haurà refrigeri i concerts joves.

Demà dissabte, l’Esplai El Pas mostrarà les seves noves instal·lacions amb una xocolatada popular. A quarts de 7 hi ha prevista una exhibició de capoeira i dansa moderna i després fusió de música jove i textos moderns a càrrec de Sílvia Bel i Sílvia Comes.

Finalment l’acte de cloenda de les activitats programades els dos dies anirà a càrrec del grup de versions pop rock Mala Vida  amb un concert acústic demà a partir de les 20.30.

Els treballs a Can Batlle han costat 230 mil€ i han estat finançats majoritàriament amb una subvenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics