Accident a tocar del far de Calella amb un ferit greu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dues persones han quedat ferides, una de gravetat, aquest matí en un xoc frontal entre una furgoneta i un turisme a l’N-II a Calella. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut cap a ¾ de 8 del matí  al quilòmetre 666 de l’N-II, entre el càmping Roca Grossa i el Far de Calella.

Com a conseqüència de la topada, un dels ferits ha quedat atrapat dins del vehicle i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. Ha estat evacuat en estat greu a Can Ruti. Una segona persona ha quedat ferida de caràcter lleu en el xoc i ha estat traslladada a l’Hospital de Calella.

Tres dotacions de Bombers, quatre de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i una ambulància i l’helicòpter del SEM han treballat en l’accident, que ha obligat a donar pas alternatiu a la zona fins passades les 9 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics