URGENT

Accident a tocar del far de Calella amb un ferit greu

Compartiu aquesta història

Dues persones han quedat ferides, una de gravetat, aquest matí en un xoc frontal entre una furgoneta i un turisme a l’N-II a Calella. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut cap a ¾ de 8 del matí  al quilòmetre 666 de l’N-II, entre el càmping Roca Grossa i el Far de Calella.

Com a conseqüència de la topada, un dels ferits ha quedat atrapat dins del vehicle i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers de la Generalitat. Ha estat evacuat en estat greu a Can Ruti. Una segona persona ha quedat ferida de caràcter lleu en el xoc i ha estat traslladada a l’Hospital de Calella.

Tres dotacions de Bombers, quatre de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i una ambulància i l’helicòpter del SEM han treballat en l’accident, que ha obligat a donar pas alternatiu a la zona fins passades les 9 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics