URGENT

C’s admet contactes amb el PSC per entrar al govern, tot i que “no hi ha res tancat”

Compartiu aquesta història

El portaveu de Ciutadans a PLF, Martí Victòria va ser divendres el primer convidat de l‘Assumptes Interns. Al programa polític el líder de la formació va reconeixer que després del pacte de govern entre els socialistes i ICV-EUiA, han continuat els contactes amb els socialistes per incorporar-se al govern, tot i que Victòria hi ha tret ferro, assegurant que no hi ha res tancat.

De fet Victòria aprova l’actuació del govern en aquest primer any de mandat, amb una nota de 6-7.

Tot i que no tanca la porta a un pacte amb el PSC local, el taronja no veu clar un possible pacte a 3 amb els ecosocialistes.

El portaveu de Ciutadans ha criticat a la resta de grups de l’oposició ja que considera que no hi ha harmonia i que cada formació mira pel seu partit o els seus votants, i no en el benefici del poble.

En aquest sentit ha lamentat que ERC s’estengui en el seu apartat de precs i preguntes impregnant les seves consultes de partidisme, o per haver intentat muntar una parada política per St Jordi, quan tradicionalment es destina la jornada a les entitats i associacions. Del PP ha criticat les declaracions que ha fet en els últims temps el seu líder.

De fet recorda a Bermán que cal complir les normes i que la desfilada dels legionaris va ser “il·legal”. Tot i això creu que s’hauria d’haver arribat a un acord i no a la confrontació a la que es va arribar.

Victòria va posar en el centre de les prioritats del nostre municipis una millora en la il·luminació  i en la cobertura de la pista exterior del Palauet i demana més comunicacions i reunions  amb  el govern municipal per tenir més informació de l’acció de govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics