URGENT

Menú amb estrella Michelin per menys de 20€ a Palafolls

Compartiu aquesta història

Demà dijous obrirà el Trochi Restaurant, el nou local regentat per Victor Trochi, el cuiner argentí que enceta una nova aventura després d’aconseguir una Estrella Michelin al capdavant dels fogons de Les Magnòlies d’Arbúcies.

Trochi s’ha instal·lat al nostre municipi amb un restaurant davant mateix del CAP de Salut des d’on desplegarà el seu projecte més personal.

El Trochi Restaurant posa a l’abast dels comensals un menú setmanal d’alta gamma, de base catalana, però amb un preu molt ajustat.

De fet el menú del restaurant costarà 18.90€, un preu molt per sota del que costaria un restaurant amb Estrella Michelin.

El restaurant tindrà dos espais diferenciats. Un espai Bistrot, més informal, on poder gaudir dels menú diari al migdia i d’una proposta de tapes a les nits i caps de setmana, i un segon espai, un club gastronòmic, que només funcionarà sota reserva prèvia, i que és el “joguet” del xef argentí.

El xef assegura que la base de la seva cuina és la ciuna tradicional catalana, però modificada i adaptada als nous temps. Per dur a terme la seva cuina, aposta pels productes de proximitat.

El Trochi Restaurant s’inaugura demà dijous i obrirà a diari, excepte els dimecres, que tancarà per descans de personal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics