URGENT

PLF i Malgrat organitzen el Campionat d’Espanya de Clubs d’Hoquei en cadira de rodes

Compartiu aquesta història

Serà just d’aquí a un mes, quan el Palauet de Palafolls acollirà el campionat d’Hoquei adaptat per a cadires de rodes elèctriques en el que hi participaran 6 clubs.

Tots ells s’enfrontaran en aquest campionat per alçar-se amb el trofeu que l’acrediti com a millor club d’Espanya.

Segons l’organització en el campionat d’enguany, que serà la 12a edició, hi prendran part 3 clubs catalans, 2 madrilenys i un del País Valencià.

La idea sorgeix del Club Patí de Malgrat, qui volia acollir aquest campionat, però la manca d’adaptabilitat del pavelló de l’Av Tarragona, fa que la Federació denegui l’opció de fer-ho a Malgrat. Llavors, com explica Miquel Angel Ruiz, regidor d’esports de Malgrat, es va proposar de fer la competició al Palauet.

Tot i això els dos municipis organitzen conjuntament el campionat i de fet els esportistes estaran allotjats a la població veïna.

L’any passat el Campionat d’Espanya en cadira de rodes es va fer al Poliesportiu Jose Caballero de la localitat madrilenya d’Alcobendas i es va imposar el club de San Rafael mentre que el club català de Barberà es va proclamar subcampió d’Espanya.

Els clubs catalans estan considerats dels millors d’Espanya i de fet la lliga catalana és la competició més forta de tot l’Estat. A PLF i Malgrat es donaran cita els millors clubs espanyols durant el cap de setmana del 25 i 26 de juny

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics