URGENT

Demà es fa la 6a Milla Urbana de Palafolls

Compartiu aquesta història

La cèntrica avinguda Costa Brava tornarà a ser demà dissabte a la tarda l’escenari de la Milla Urbana de PLF, una de les proves esportives més noves del nostre municipi i que permet a totes les edats participar de l’esport.cartell-milla2016

Aquesta cursa, de poc més d’un quilòmetre i mig de recorregut màxim és una de les cites esportives amb més participació a la nostra vila, ja que no requereix una gran tècnica ni preparació física.

Segons l’edat, el recorregut es va escorçant. Els més petits fan només un quart de milla (uns 400m) i la distància es va augmentant a mesura que puja l’edat. Ho explica en Jordi Fitó, tècnic d’esports de PLF.

A partir de les 17.30 h es donarà el tret de sortida, que es farà de manera escalonada en funció dels diferents grups d’edat.

Les inscripcions són gratuïtes, però es demana als participats que siguin almenys una hora abans de l’inici de la seva competició per formalitzar-la.

Fitó explica que els 3 primers de cada categoria tindrà premi i que la prova no és exigent.

El lliurament de premis de les diferents categories es durà a terme a partir de 2/4 de vuit del vespre.

Enguany la Milla és l’única prova esportiva del maig, ja que enguany la tradicional cursa popular dels 9 km ha quedat ajornada, amb la possibilitat que es pugui fer ja a la tardor, o bé deixar passar l’edició d’enguany i esperar a l’any que ve per tornar-la a fer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics