Blanes ha de tornar a sortejar les places en una de les llars d’infants públiques

Escola Bressol Ca la Guidó
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada es va fer el sorteig per assignar les places d’una de les tres escoles bressol municipals de Blanes, la de Can Borell, de cara al proper curs. Feia molts anys que no havia calgut fer un sorteig, ja que fins ara la demanda s’havia ajustat a l’oferta que hi havia hagut en els tres centre que hi ha al municipi.

Als altres centres, els de Ca la Guidó i La Plantera, no ha calgut fer sorteig, ja que les sol·licituds no han tingut problema per aconseguir plaça.

En canvi a Can Borell hi ha hagut més sol·licituds que el nombre previst de vacants per ocupar en total. S’han demanat 44 places per les 30 previstes  en dos grups d’edats.

Després del sorteig, a les famílies que s’han quedat sense poder matricular els seus nens i nenes a l’Escola Bressol de Can Borell se’ls han ofert la possibilitat d’anar a alguna de les altres dues llars d’infants. De fet el consistori remarca que totes les famílies demandants podran tenir places, tot i que sigui en un centre en triat en segona o tercera opció.

A Blanes hi ha un total de 91 places ofertades per a les preinscripcions, ja que cal comptar els nens i nenes que ja estan matriculats i que passaran d’un curs a l’altra. Passat el període de preinscripció, s’han demanat 71 places, pel que no hi ha d’haver problemes per encabir les sol·licituds a l’oferta púbica a la ciutat. El problema ha estat en la forta demanda per un centre en concret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics