URGENT

130 ponents participen Fòrum de l’Excel·lència a Lloret de Mar

Compartiu aquesta història

El programa d’aquest any inclou ponents internacionals com el premi Nobel d’Economia el 2007, Eric Maskin, o el Nobel de Química del 2009, Ada Yonath. També seran a Lloret l’expresidenta de l’Equador Rosalía Arteaga;  o els  xefs amb estrella Joan Roca i Fina Puigdevall, entre d’altres.

Aquest fòrum vol convertir Lloret en la seu d’esdeveniments estratègics d’alt valor a la Costa Brava i vincular el nom de la ciutat amb activitats més enllà del sol i platja. De fet el consistori lloretenc creu que cal seguir amb el desplegament del pla de reconversió turística de la ciutat, inclòs en el Pla Operatiu de Lloret de Mar 2015-2020.

En aquest sentit fa 7 anys que es va apostar pel turisme de reunions i esdeveniments amb la creació d’una divisió especialitzada en la promoció d’aquest tipus de turisme anomenada Lloret Convention Bureau. Es tracta d’un organisme públic i privat que promou la celebració de diversos esdeveniments durant tot l’any en forma, sobretot, de congressos, convencions, reunions i presentacions d’empreses, institucions i organismes nacionals i internacionals. Dins d’aquest programa d’activitats s’inclou aquest Fòrum de Lloret.

Enguany, per l’organització d’aquesta cita s’ha comptat amb la implicació de la Generalitat, la Diputació de Girona i l”Obra Social La Caixa’.

 

Foto: Tribuna Selva

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics