130 ponents participen Fòrum de l’Excel·lència a Lloret de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El programa d’aquest any inclou ponents internacionals com el premi Nobel d’Economia el 2007, Eric Maskin, o el Nobel de Química del 2009, Ada Yonath. També seran a Lloret l’expresidenta de l’Equador Rosalía Arteaga;  o els  xefs amb estrella Joan Roca i Fina Puigdevall, entre d’altres.

Aquest fòrum vol convertir Lloret en la seu d’esdeveniments estratègics d’alt valor a la Costa Brava i vincular el nom de la ciutat amb activitats més enllà del sol i platja. De fet el consistori lloretenc creu que cal seguir amb el desplegament del pla de reconversió turística de la ciutat, inclòs en el Pla Operatiu de Lloret de Mar 2015-2020.

En aquest sentit fa 7 anys que es va apostar pel turisme de reunions i esdeveniments amb la creació d’una divisió especialitzada en la promoció d’aquest tipus de turisme anomenada Lloret Convention Bureau. Es tracta d’un organisme públic i privat que promou la celebració de diversos esdeveniments durant tot l’any en forma, sobretot, de congressos, convencions, reunions i presentacions d’empreses, institucions i organismes nacionals i internacionals. Dins d’aquest programa d’activitats s’inclou aquest Fòrum de Lloret.

Enguany, per l’organització d’aquesta cita s’ha comptat amb la implicació de la Generalitat, la Diputació de Girona i l”Obra Social La Caixa’.

 

Foto: Tribuna Selva

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics