URGENT

PLF participarà de la comissió per millorar ambientalment la prolongació de l’autopista

Compartiu aquesta història

Ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va reunir-se al Parlament de Catalunya amb representants de l’Ajuntament de Blanes per culminar el procés participatiu sobre el projecte de prolongació de la C-32. La trobada va servir per lliurar la Memòria del Procés Participatiu a Josep Rull que durant la trobada va avançar el compromís del govern català de crear una Comissió Pública amb el territori, oberta i participativa, on també hi haurà representants polítics i tècnics de Blanes, Lloret, Tossa, Tordera i Palafolls, principalment.

L’objectiu d’aquesta nova comissió serà estudiar i elaborar un paquet de millores mediambientals complementàries a l’actual projecte de prolongació de la C-32. Aquesta comissió ha de posar-se en marxa en menys d’un mes.

Sobre el procés participatiu que va impulsar l’Ajuntament de Blanes i que va culminar amb la consulta popular del 17 d’abril, Rull el va posar en valor i va explicar que el respecta, però també va remarcar que, a causa de la baixa participació registrada, el govern català ha pres la decisió de tirar endavant el projecte, sense fer cas al resultat, que va ser contrari al projecte.

La previsió és que les obres començaran aquesta  tardor i es podran allargar durant dos anys, amb un cost que superarà els 65 milions d’euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics