URGENT

Dos germans guanyen els principals premis de la Mostra Literària de Palafolls

Compartiu aquesta història

Dissabte es van lliurar a la Biblioteca Enric Miralles els premis de la 8a edició de la Mostra Literària de Palafolls.

El certamen estava dividit en 4 categories segons l’edat dels participants.

El premi més ben remunerat, amb 200€, ha estat el de la categoria absoluta, on es podien inscriure persones majors d’edat. El guanyador ha estat Oriol Grèbol, gràcies a la seva obra “Som memòria”, mentre que el seu germà Marc Grèbol , ha aconseguit el premi per la categoria de joves d’entre 13 i 17 anys, amb el text “El Riu”, que li ha reportat 150€.

Pel que fa a les categories inferiors on podien participar amb els seus escrits els més petits, Roger Rodríguez amb el seu “El Galer i els Animals” ha guanyat els 80€ . Pel que respecte a la categoria de participants d’entre 10 i 12 anys, Arnau Sala s’ha alçat amb la victòria amb  el relat “El Senyor de les Rondalles”, que ha aconseguit un premi de 120€.

Un jurat, format per 5 persones vinculades al món cultural de Palafolls, s’ha encarregat de llegir totes les obres presentades i emetre el veredicte.

Els textos presentats, una 12a, havien de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits. També calia presentar-los de forma anònima per tal que el jurat determinés el guanyador amb imparcialitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics