Dos germans guanyen els principals premis de la Mostra Literària de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte es van lliurar a la Biblioteca Enric Miralles els premis de la 8a edició de la Mostra Literària de Palafolls.

El certamen estava dividit en 4 categories segons l’edat dels participants.

El premi més ben remunerat, amb 200€, ha estat el de la categoria absoluta, on es podien inscriure persones majors d’edat. El guanyador ha estat Oriol Grèbol, gràcies a la seva obra “Som memòria”, mentre que el seu germà Marc Grèbol , ha aconseguit el premi per la categoria de joves d’entre 13 i 17 anys, amb el text “El Riu”, que li ha reportat 150€.

Pel que fa a les categories inferiors on podien participar amb els seus escrits els més petits, Roger Rodríguez amb el seu “El Galer i els Animals” ha guanyat els 80€ . Pel que respecte a la categoria de participants d’entre 10 i 12 anys, Arnau Sala s’ha alçat amb la victòria amb  el relat “El Senyor de les Rondalles”, que ha aconseguit un premi de 120€.

Un jurat, format per 5 persones vinculades al món cultural de Palafolls, s’ha encarregat de llegir totes les obres presentades i emetre el veredicte.

Els textos presentats, una 12a, havien de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits. També calia presentar-los de forma anònima per tal que el jurat determinés el guanyador amb imparcialitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics