URGENT

Campiona de Catalunya de llançament de pes,  per casualitat

Compartiu aquesta història
IMG-20160614-WA0001
L´Ariadna al podi de dissabte

La palafollenca Ariadna Redondo es va proclamar dissabte campiona de Catalunya de Llançament de pes en categoria Aleví. Va ser als campionats disputats a Castellar del Vallès. Redondo, membre del Club d’Atletisme de Palafolls, es va imposar després de llançar 2 quilos  a 8 metres amb 52 centímetres.

El més curiós és que aquesta no és l’especialitat de l’esportista palafollenca. De fet s’hi va trobar gairebé per casualitat. Ella competeix habitualment en els 60m llisos o amb salt de longitud. De fet en aquesta última disciplina va arribar a fer la prèvia pels campionats de Catalunya, però per pocs centímetres es va quedar fora de la final. En canvi si que va fer la mínima al llançament de pes, que va disputar “per provar” a Palafrugell en una competició combinada, on precisament aquesta modalitat no era el seu principal objectiu.

Un cop fet el mínim, es va plantar a la final del campionat català disputat a Castellar del Vallès.

En una entrevista a RP, Redondo explicava ahir que es pensarà a partir d’ara dedicar-se més a aquesta disciplina esportiva, en vista dels èxits aconseguits.

En categoria Aleví no hi ha campionat espanyol. L’Ariadna haurà d’esperar encara almenys un any per competir a nivell espanyol, ja que l’any vinent canviarà de categoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics