92 famílies de Palafolls sol·liciten beques de menjador pel proper curs escolar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de finalitzar el termini per demanar les ajudes econòmiques pel menjador l’any vinent, els Serveis Socials de l’Ajuntament han comptat un total de 92 demandes per beneficiar-se d’aquest servei.

El total de famílies del municipi que demanen aquestes ajudes, 92,  ha baixat si tenim en compte les xifres del curs anterior, on es van presentar en total 98, sis més.

Tot i que les sol·licituds es compten per família, cal tenir en compte que el beneficiaris poden ser més perquè a moltes llars es tenen més d’un fill. Si ens fixem en les dades de l’any anterior, de les 98 sol·licituds que es van presentar, aquestes representaven un total 134 nens i nenes de Palafolls que demanaven les ajudes. Finalment, de tots aquests, només el 56% va poder gaudir d’aquestes beques menjador.

Les sol·licituds les alumnes que estan empadronats al nostre municipi, però que poden estudiar a altres centres escolars que no siguin de Palafolls. D’aquesta manera, els beneficiats de l’any passat van ser palafollencs que o bé estudiaven al nostre poble o anaven a escola a Malgrat o Santa Susanna.

Aquestes beques es tramiten al nostre Ajuntament, al de Palafolls però les concedeix el Consell Comarcal del Maresme.

En els propers dies, totes les sol·licituds hauran de ser baremades segons una taula de puntuació. Per decidir-ho es tindrà en compte diferents dades com ara els ingressos de la unitat familiar, una de les dades de referència més importants per determinar si es concedeix finalment aquestes beques de menjador.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics