Aquest dilluns comença el servei nocturn d’urgències al Cap de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada estiu el Centre d’Atenció Primària de Malgrat amplia el seu horari. A partir d’avui  i fins el proper 11 de setembre, el CAP de Malgrat restarà obert tots els dies de la setmana les 24 hores del dia per atendre urgències.

D’aquesta manera, un cop acaba l’horari habitual de consultes mèdiques, l’atenció mèdica segueix en urgències. De fet, és el centre de referència dels palafollencs, pel que per a qualsevol urgència no greu, es recomana passar pel Cap malgratenc per evitar les esperes de les urgències de l’Hospital de Calella.

El CAP de Malgrat sempre havia tingut atenció les 24 fins que la crisi va obligar al govern català a reordenar ‘atenció nocturna als ambulatoris de la zona.

Aquesta ampliació horària també la farà la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a Lloret de Mar, on s’està preparant una festa amb coca i jocs perquè el servei d’urgències nocturnes torni a obrir durant tot l’any.

Coincidint amb l’obertura del CAP les 24 hores, l’Ajuntament lloretenc i entitats veïnals han preparat un acte reivindicatiu per aquest vespre, a quarts de vuit, i que servirà per recollir signatures perquè el servei es mantingui durant tot l’any no només a l’estiu. Els veïns es queixen que les farmàcies del municipi tampoc obren durant la nit quan el CAP no dona servei nocturn.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics