URGENT

La Policia de Palafolls identifica 4 persones que es dediquen a estafar a gent gran

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, els agents han escorcollat quatre persones de nacionalitat romanesa, dos homes i dues dones, que acostumen a actuar per la zona. Els quatre identificats es dediquen a pidolar diners o fer-se passar per membres d’una associació fictícia de sordmuts que recol·lecta diners per la causa.

La banda també acostuma a assaltar i sostreure les bosses de mà o les carteres dels vianants quan estan desprevinguts. Les principals víctimes són persones grans.

La Policia Local està pendent dels 4 sospitosos des de fa un temps perquè no és la primera vegada que han intentat fer robatoris d’aquest tipus al nostre municipi.

Els sospitosos saben que hi ha una vigilància constant i per això es fa difícil enxampar-los in fraganti, els pidolaires acostumen a despistar passant d’un municipi a un altre.  Precisament, aquest cap de setmana els agents els han vist de nou pidolant per Palafolls i han aprofitat per registrar-los exhaustivament, moment on se’ls ha identificat.

La Policia municipal fa una crida a la ciutadania perquè s’avisi al cos policial si algú els torna a veure pel nostre municipi. D’aquesta manera es podran evitar nous intents de robatori o estafes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics