El Club Deportiu Palafolls fa canvis en el seu organigrama

Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de la temporada vinent, l’antic entrenador del Tordera, José Cáceres, entrenarà al club de futbol de la nostra població. Amb aquest canvi, Pai Matas, qui havia estat l’entrenador de l’equip palafollenc, passarà a ser el director tècnic del club.

Un relleu a la banqueta del CD Palafolls que es va anunciar divendres passat, on es va fer públic que Cáceres tornava a entrenar un equip de la nostra població. Temps enrere, l’entrenador ja havia entrenat equips femenins d’aquí de Palafolls.

D’aquesta manera es tanca l’etapa de Pai Matas al capdavant de l’equip. En aquests últims 4 anys el tècnic torderenc ha aconseguit 2 ascensos de categories i jugar la promoció d’ascens a la 1a catalana. En general, aquesta darrera etapa està considerada com la millor del Club Deportiu de Palafolls. A partir d’ara, José Cáceres intentarà igualar o superar aquesta fita.

El fins ara entrenador, Pai Matas, però, no deixa el PLF, sinó que es queda com a director Tècnic amb la voluntat de transformar el club i fer-lo més competitiu per tal d’aconseguir més èxits esportius en els propers anys.

De fet, Matas sempre ha reclamat la necessitat de reestructurar el club, amb més equips i més professionalitzats per tal de donar suport a l’amateur del Palafolls, i que l’ajudin a assolir els objectius marcats.

Justament la base del nou CD Palafolls seran les categories inferiors. La passada setmana es van obrir les inscripcions per la propera temporada, per tal que tothom que vulgui practicar el futbol es pugui quedar a PLF, sense necessitat d’anar a d’altres municipis.

En el cas dels nens de P4 i P5, per exemple, aquests podran incorporar-se a l’escoleta del club sense pagar la quota. Només caldrà que paguin els 50€ que costa el xandall del club i la roba dels partits.

Els interessats poden fer les inscripcions via internet a través de la plana web que té el club.

Avui el programa En Joc de RP es dedicarà a parlar dels canvis a l’equip i de la temporada que ara es tanca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics